Omāna
Interlux Travel

Omāna

no 999

no 799

Ceļojuma datums
Iegādājoties ekskursiju paketi
Bez ekskursijas paketes iegādes
Rezervēt
no 999 €   no 799 €
• 3*viesnīcā – pēc fortūnas sistēmas ar brokastīm (cena vienam pieaugušajam)
Iegādājoties ekskursiju paketi
no 999 €   no 799 €
Bez ekskursijas paketes iegādes
no 1 378 €   no 1 178 €
no 999 €   no 799 €
• 3*viesnīcā – pēc fortūnas sistēmas ar brokastīm (cena vienam pieaugušajam)
Iegādājoties ekskursiju paketi
no 999 €   no 799 €
Bez ekskursijas paketes iegādes
no 1 378 €   no 1 178 €

Ceļojuma cenā iekļauts

Lidojums Rīga - Dubaija - Rīga
Rokas bagāža līdz 8 kg
Bagāža: 1 soma līdz 23 kg
Pasažieru nodevas
Grupas vadītāja pakalpojumi
7 naktis 3* viesnīcā ar brokastīm (viena vieta divvietīgā numurā)

Ekskursiju-transporta Pakete 399 €

Ekskursija pa Sohāru
Brauciens uz Hatta Dam ezeru
Brauciens uz Wadi shab kanjonu
Apskata ekskursija Maskata pilsētā
Apskata ekskursija pa Sūru
Apskata ekskursija pa Ņizvas pilsētu
PDF

*IESPĒJAMS LIDOJUMS NO TALLINAS

Precīzs tikšanās un izbraukšanas laiks tiks norādīts mūsu mājas lapas sadaļā “Klientiem /izbraukšanas grafiks” 2 dienas pirms ceļojuma

1. DIENA

Tikšanās Rīgas lidostā. Precīzu informāciju lūdzam skatīties 2-3 dienas pirms izlidošanas mūsu mājaslapas sadaļā “Klientiem/Izlidošana no Rīgas”

Lidojums Rīga – Dubaija (~ 23:10 -08: 00)

2.DIENA

Ierašanās Dubaijā.

Ceļš uz Omānu, Sohāras pilsētu. Mēs dosimies gar kalniem, caur oāzi un tuksnesi uz Dubaijas pilsētu Hattu – nelielu pilsētiņu, kas atrodas Hadžāra kalnos pie pašas Omānas robežas.
Ceļojuma laikā Dubaijas debesskrāpjus ainavas pakāpeniski nomainīs noslēpumainie kalni, smilšu kāpas, gleznainas oāzes ar skaistām ūdenskrātuvēm. Viena no galvenajām oāzēm ir Hatta Dam ezers.
Izbaudījuši elpu aizraujošus panorāmas skatus, turpināsim ceļu Suhāras virzienā. Tur mūs gaida aizraujoša ekskursija pa pilsētu.

Izmitināšana viesnīcā, atpūta.

3.DIENA

Brokastis.

Numuru atbrīvošana un ceļš uz Maskatu, kur mūs gaida aizraujoša ekskursiju diena. Brauciens uz Maskatu aizņems aptuveni divas stundas. Pa ceļam izbaudīsim skaistās ainavas uz Zaļajiem kalniem, aizām un oāzēm.

Ierodoties Maskatā, dosimies pastaigā ap krāšņo Karalisko operu. Šis ir pirmais operetes teātris reģionā, kurš iespaido ar savu arhitektūru un kultūras nozīmi.

Tālāk mēs dosimies uz austrumu tirdziņu, kur ieslīgsim vietējā kolorīta atmosfērā. Šeit uzzināsim par vīraka lietošanas tradīcijām medicīnas nolūkos un mājokļu attīrīšanai, apmeklēsim zelta tirdzniecības bodītes, apbrīnosim smagos sudraba rotājumus, pielaikosim šalles un lakatiņus, kā arī nogaršosim vietējos saldumus un tēju.
Pēc tirdziņa apmeklējuma, dosimies uz vēsturisko Maskata ostu. Šeit mūs gaida pastaiga pie sultāna Kabusa darba rezidences un 16. gs portugāļu cietokšņu apskate. Šīs majestātiskās būves ir nozīmīga pilsētas vēstures sastāvdaļa un tās noteikti dāvās jums spilgtus iespaidus.

Pēc ekskursijas - brīvs laiks pilsētas patstāvīgai izpētei. Varat nobaudīt vietējo virtuvi kādā no kafejnīcām, iegādāties suvenīrus vai vienkārši atpūsties, izbaudot Maskata atmosfēru.

Došanās uz viesnīcu, atpūta.

4.DIENA

Brokastis.

Aicinam jūs izbaudīt jūras brauciena atmosfēru ar tradicionālo arābu kuģi. No kuģa klāja jums būs iespēja apskatīt gleznainos krasta ainavas panorāmu, izjust seno tirdzniecības ceļu garu un iegūt unikālu pieredzi (par papildus maksu).

Nakts viesnīcā.

5.DIENA

Brokastis.Numuru atbrīvošana.

Pirms dosimies prom no Maskatas, mēs apskatīsim krāšņo sultāna Kabusa mošeju, kas ir viena no pilsētas ievērojamākajiem apskates objektiem un pārsteidz ar savu arhitektonisko grandiozitāti un gara varenību.

Šodien mūs ceļš vedīs uz Sūras pilsētu, kas ir slavena ar savām kuģubūves tradīcijām. Brauciena laikā uz šo vēsturisko pilsētu mūs sagaida aizraujošs ceļojums pa Wadi Shab kanjonu. Sāksim ar īsu izbraucienu ar laivu pāri gleznainajam līcim un tad turpināsim kanjona izpēti kājām. Maršruta beigās mūs sagaida brīnišķīgs ezers, kas paslēpts kanjona iekšienē, kur var peldēties un baudīt dabas skaistumu. Ceļojot pa kanjonu, būsiet pārsteigti ne tikai par gleznainajām ainavām, bet arī par seno apmetņu pēdām. Cilvēki, kas kādreiz šeit dzīvoja - nezināja, ka šīs zemes pieder sultānam.

Pēc piesātinātas dienas dodamies uz atpūtu viesnīcā.
Izmitināšana viesnīcā, atpūta.

6.DIENA

Brokastis.Numuru atbrīvošana.

Mūsu ceļojums turpināsies ar apskates ekskursiju pa Sūras pilsētu, kas pazīstama ar savām kuģubūves tradīcijām. Apmeklēsim laivu muzeju, kur uzzināsim par Dova - tradicionālo laivu unikālo vēsturi un portugāļu ietekmi uz kuģu būves attīstību šajā reģionā.

Pēc ekskursijas Sūrā dosimies uz Nizvas pilsētu.

Izmitināšana viesnīcā, atpūta.

7.DIENA

Brokastis.Numuru atbrīvošana.

Apskates ekskursija Nizvā. Nizva ir viena no vecākajām pilsētām Omānā, kas kādreiz bija nozīmīgs tirdzniecības, reliģijas, izglītības un mākslas centrs. Mūsu ekskursija sāksies ar iespaidīgas karsta alas apmeklējumu, kura atrodas netālu no pilsētas. Vietējiem iedzīvotājiem šī vieta ir svēta.
2015. gada islāma galvaspilsētas titulu ieguvusī Nizva ir slavena ar lielāko Citadeli Arābijas pussalā un neskaitāmajiem tirgiem. Mēs dosimies pastaigā pa gleznainām, šaurām ieliņām, iegrimsim pilsētas bagātajā vēsturē un apmeklēsim slaveno fortu.

Pēc ekskursijas noslēguma dosimies uz atpūtu tranzīta viesnīcā.

8.DIENA

Brokastis.Numuru atbrīvošana.

Ceļš uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Izmitināšāna viesnīcā.
Brīvais laiks. Pēc vēlēšanās, par papildus samaksu, apskates ekskursijai Dubaijā.

Nakts viesnīcā.

9. DIENA

Brokastis.Numuru atbrīvošana.

Transfērs uz lidostu.

Lidojums Dubaija - Rīga

Papildus Jūs Varat Iegādāties

Piemaksa par vienvietīgu izmitināšanu viesnīcā 250.00€

Pēc pieprasījuma

Fiksētas vietas autobusā (15€)
Piemaksa lidojumiem no Tallinas no 500€

Apmaksa uz vietas

Ieejas biļetes apskates un izklaides vietās
Tūrisma nodeva, kura tiek ieturēta no visiem tūristiem, kas iebrauc un uzturās valstī. Nodevas apmērus nosaka konkrētās valsts vietējās municipalitātes administrācija
Ekskursiju austiņu noma ~10-15 €
Vīza uz Omānu 85 AED

Svarīga informācija

Mošeju apmeklēšanai ir nepieciešamas zeķes un galvas lakati (sievietēm)
Ieteicamā valūta personīgiem tēriņiem - dolāri
Precīzu tikšanās laiku un vietu lūdzam skatīties mūsu mājas lapā sadaļā "Izbraukšanas grafiks" 1-2 dienas pirms ceļojuma
Grupas vadītājs ir tiesīgs mainīt ekskursiju dienas un laiku kārtību neizmainot pašu tūres programmu
Lūgums pievērst uzmanību, ka tūres cena var mainīties, sakarā ar aviobiļešu sadārdzinājumu
Brīvs laiks būs paredzēts ja nebūs neparedzēti apstākļi, satiksmes sastrēgumi un citas atkāpes no grafika
Ceļošanai uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām
Ceļošanai ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus pēc ceļojuma beigām
Ceļošanai ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņa un nepilsoņa pases ar derīguma termiņu 50 gadu (izdotas līdz 19.11.2007)
Latvijas Nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti
Aviokompānija Ryanair un Wizz Air – nepiedāvā iespēju lidmašīnā sēdēt kopā. Ja lidojuma laikā vēlēties sēdēt kopā – precizējiet piemaksu par šo pakalpojumu pie menedžera
Ekskursijas notiek gida pavadībā krievu valodā
Pirms ceļojuma rezervēšanas, lūdzam obligāti apmeklēt sadaļu SVARĪGA INFORMĀCIJA
Tūrisma pakalpojumu sniegšanas līguma paraugs
SVARĪGI!: Informācija par ieceļošanas noteikumiem laika gaitā var mainīties, un konkrētās valstis var uzlikt papildu ierobežojumus. INTERLUX Travel nav atbildīgs attiecībā uz dažādiem nacionālajiem noteikumiem, izmaiņām un katras valdības lēmumiem. Valsts iestāžu izvirzītie noteikumi nedod ceļotājam tiesības atcelt komplekso ceļojuma līgumu un atgūt samaksāto naudu, samazināt cenu un / vai pieprasīt kompensāciju.
Яндекс.Метрика