Ceļojumi uz Tenerife

Ja meklējat vietu, kur atpūsties rudenī un ziemā, tad Kanāriju salas ir ideāla izvēle. Ne velti atpūta Kanāriju salās bieži tiek salīdzināta ar atpūtu paradīzē un tam ir vairāki iemesli – neticami skaista daba, pasakainais okeāns un nemainīgi siltie laika apstākļi. Atvaļinājums Kanāriju salās ir iespējams jebkurā gadalaikā un jebkura maciņam, jo cenas ir demokrātiskas. Šeit Jūs varēsiet ne tikai atpūsties, bet arī gūt neaizmirstamus iespaidus. Ceļojumi uz Kanāriju salām no Rīgas pēdējos gados ir kļuvuši īpaši populāri un vispieprasītākie ir ceļojumi uz Tenerife. Aktīviem un zinātkāriem mēs piedāvajam ceļojumu paketi - ekskursiju tūres Tenerifē ar atpūtu. Komfortablai atpūtai divatā, kopā ar ģimeni vai draugu kompānijā – plaša viesnīcu izvēle Tenerifē jebkura gaumei un prasībām. Tiešie lidojumi no Rīgas uz Tenerife ir garantēti! Lidojumus uz Tenerife nodrošina aviokompānija Aibaltic.

Ko apskatīt Tenerife

Tenerife ir lielākā sala no septiņām Kanāriju salu arhipelāga. Ceļojumu maršruti pa salu ir kontrastu bāgāti. Ekskursiju tūrēs Jūs apmeklēsiet aizvēsturiskos mežus, Tenerifes pludmales ar melnajām smiltīm, apjūsmosiet ,,mēness ainavas,, . Apciemosiet gleznainus spāņu ciematus auglīgās ielejās, kalnu masīvus ar kraujām nogāzēm kā arī izbaudīsiet Kanārijas virtuve daudzveidību. Ja vēlaties ceļot patstāvīgi vai nelielā draugu pulkā, iesakām apmeklēt Unesco kultūras mantojuma sarakstā iekļautās apskates vietas.

Laika apstākļi Tenerife

Ja Jūs neciešat karstumu un nemīlat aukstumu, tad noteikti iesakām dodies ceļojumā uz Tenerife. Laika apstākļi Kanārijas salās vienmēr ir labi, tāpēc Tenerifē nav tāda jēdziena kā “samta sezona”. Vidējā gaisa temperatūra gada laikā svārstās no +22 °C līdz +28 °C grādiem. Rudenī un ziemā lietus līst nedaudz biežāk nekā vasarā, taču tas nav pat tuvu salīdzināms ar Latvijas rudens lietus gāzēm. Peldsezona uz salas ir cauru gadu. Pat ziemā ūdens temperatūra okeānā nav zemāka par +18 °C.

Nauda Tenerife

Kanārijas salas, to skaitā arī Tenerife, ir Spānijas teritorija, kas savukārt ietilpst Eiropas Savienības sastāvā un likumīgā valūta ir EUR.

Kā labāk norēķināties Tenerife

Tenerife ir plašs banku nodaļu tīkls, īpaši lielajās pilsētās un tūrisma rajonos, kā arī liels skaits diennakts bankomātu. Eurocard-Master Card, Visa un American Express kartes pieņem gandrīz visur.

Яндекс.Метрика